If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
някой да знае някъде в София или близо до софето да има някоя 59-ка комби за части?питам защото ми трябва кората на 5-та врата,че моята е потрошена яко
Аз търсих,защото и мойта беше като твойта с 2 огромни дупки,но не намерих никъде в околностите.Ицето от Рокенрола ми я залепи и боядиса и стана като нова.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Аз търсих,защото и мойта беше като твойта с 2 огромни дупки,но не намерих никъде в околностите.Ицето от Рокенрола ми я залепи и боядиса и стана като нова.
и аз имам една огрооомна дупка направо котка може да мине,но е лошо ,че са потрошени и ония тъпи щипкиможеш ли да ми дадеш някакви координати на момчето?
и аз имам една огрооомна дупка направо котка може да мине,но е лошо ,че са потрошени и ония тъпи щипкиможеш ли да ми дадеш някакви координати на момчето?
Отиваш в Рок енд Рол сервиз,на Симеоновско шосе 34 и питаш за Ицо,ама не съм сигурен сега дали ще има време,защото след градушката имат по 20-30 коли на паркинга,които чакат,и нямат никакво време.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
я ми кажете нещо сазадължително ли трябва да махна DPF филтъра за да сложа чип или да се мапне колата?или както там му се казва
Колата ми беше с римап, но си имаше ДПФ. Беше на 67% запушен и реших да не го чакам да се регенерира и го махнах софтуерно и ...хардуерно! Усетих голяма разлика! Колата стана осезаемо по-пъргава, а ДПФ-а го продадох.
P.S. Освен това ми казаха, че при римапнат автомобил, много по-бързо се задръства ДПФ-а, и това ми беше достатъчно!
и аз ще го махам на 100%!просто исках да разбера дали става и с него а съм сигурен че е запушена тая гад
Махай и не се занимавай с глупости, след като е задръстен.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Чудно ми е в какво се състои точно ремонта на тезипеперуди,ако човек иска да си ги профилактира и да си ги остави.
Със смяна на колектора при стария модел,защото се износват осите на клапите,и самият колектор !!!!!! На новия също става със смяна на колектора,общо взето и в двата случая е безмислено да се правят опити да се ремонтира,първо защото не е ясен резултата,второ защото хич не е лесно свалянето му,особено на 2.4 с автомат !!!!!!!За това най-добре да отидат директно в кофата !!!!!!!!
---------- Post added at 11:00 ---------- Previous post was at 10:59 ----------
Comment